6de GROTE DE LETTERSCHUUR-quiz

6de GROTE DE LETTERSCHUUR-quiz powered by B.E.F! vrijdag 29 april 2016

De 6de editie van de Grote De Letterschuurquiz (een C/D-quiz) staat gepland voor vrijdag 29 april 2016. Zoals het er nu naar uitziet wordt de 6de Grote De Letterschuur-quiz ondersteunt door B.E.F!, één van de meeste ervaren quizploegen uit de regio.
.
We gaan voor een makkelijke C/D-quiz zonder praktische proeven en richten ons in de eerste plaats op ambitieuze gelegenheidsquizzers en teams uit de Vlaamse quizranking maar ook alle andere teams zijn vanzelfsprekend welkom. Die hard-quizzers moeten er zich bij neerleggen dat er af en toe zal worden afgedaald in de kelders van het lichte entertainment, occasionele quizzers moeten van hun kant beseffen dat het aantal spreekwoordelijke kuitenbijters 'om het verschil te maken' hoger zal liggen dan bij pakweg de Noord-Zuid Delightquiz.

De helft van de rondes worden echte linkenrondes, de andere helft worden rondes met één of ander thema/systeempje.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 EUR per team. Een team bestaat uit max. 4 personen. Het aantal inschrijvingen is (voorlopig) beperkt tot 36. Inschrijven doe je door het online inschrijvingsformulier. volledig in te vullen. Alle ingeschreven ploegen zullen worden gevraagd uiterlijk 10 dagen voor quizdatum het inschrijvingsgeld over te schrijven (ons rekeningnummer wordt tijdig doorgemaild). Ploegen die niet tijdig overschrijven kunnen worden vervangen door teams van de reservelijst.

Wil je weten wie er allemaal in de arena van De Leege Platse aantreedt? Werp dan een blik op de (voorlopige) deelnemerslijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten