woensdag 12 september 2012

Binnenkort nieuw op VIER : De slimste gemeente

Misschien hoorde je het al, Woestijnvis plant voor VIER opnames van een nieuwe quiz. Deze kreeg als werktitel 'De Slimste Gemeente van Vlaanderen'. De quiz zal een beroep doen op de kennis en de intelligentie van doorgewinterde quizkandidaten maar zal ook aandacht hebben voor populaire cultuur. 

Alle 308 gemeenten van Vlaanderen werden uitgenodigd om één quizploeg, bestaande uit een man en een vrouw, af te vaardigen naar de preselectie op 1/12/2012. De 80 ploegen die als beste uit de preselectie komen worden aangevuld (en aangevoerd) door hun burgemeester en komen begin 2013 op het kleine scherm.

Veel gemeenten zullen wellicht hun beste beentje voor willen zetten en organiseren preselecties om een geschikte ploeg samen te stellen. Op 10 november 2012 om 17 uur starten alvast de preselecties in Moorslede en Zonnebeke. Inwoners van Zonnebeke die zin hebben om mee te quizzen op 10/11 sturen een mailtje naar deletterschuur@zonnebeke.be. Wil je te weten komen of jouw gemeente meequizt met Woestijnvis, dan kun je dat best eens navragen bij jullie culturele dienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten