zaterdag 31 mei 2014

Slimmer dan de leiding-quiz, Zonnebeke, vrijdag 30 mei 2014


Niet dat we ons de eerste editie als spraakmakend herinnerden, eerder het feit dat we graag eens op eigen bodem quizzen bewoog ons er toe ook deel te nemen aan de tweede editie van deze door ZOLDER, de oudleiding van Chiro Zonnezee, georganiseerde quiz. Nou ja quiz ... wat mij betreft kun je het eerder een 'bonte' avond noemen want er werden te veel quizwetten overtreden om dit 'event' een quiz te kunnen noemen.

Een organisatie richt natuurlijk een evenement in zoals zij het wil maar het lijkt me niet verstandig om het te promoten als een quiz als het niet echt een quiz is. Ja er werden vragen gesteld en ja je moest die vragen beantwoorden op een antwoordblad maar daar houdt de vergelijking ook op. Ik kan me best voorstellen dat heel wat teams zich hebben geamuseerd maar daartussen wellicht geen enkele van  de 6 aanwezige teams uit de top 250 van de Vlaamse quizranking.

Wil ZOLDER nog verdere 'bonte' avonden organiseren dan kunnen ze gerust het tot nog toe bewandelde pad blijven inslaan. Willen ze echter een quiz organiseren, dan nemen ze best iemand onder de arm met de nodige ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten